Je hebt al veel geleerd, nu is het tijd om meer te doen.

Werken aan je online marketing is nu een eitje.

Je bent een paar seconden verwijderd van training, praktische tools, advies en community om je online marketing succesvol te starten, runnen en laten groeien.

Meld je aan, krijg maandelijks nieuwe content en hulpmiddelen en masterclasses

.

.

.

.

Stop even als dit je bekend voorkomt...

De tips en strategieeen om snel rijk te worden vliegen je om de oren. Ergens weet je dat het ook voor jou mogelijk is maar het ontbreekt je aan het doen, aan de acties, dingen aan elkaar knopen. Als je eerlijk bent weet je dat marketing consistentie vereist en blijven bouwen. En daar help ik je bij.

 • Je hebt een fantastisch idee: Maar je weet vervolgens niet hoe je dit moet uitvoeren of waar je moet beginnen met het creëren ervan.

 • Het kost je enorm veel tijd : Om wat begon als een simpel webinar compleet te maken incl. slides, landingspagina, email series etc.

 • Keuzestress: Zoveel mogelijkheden, maar geen idee welke de juiste is.

 • Op zoek naar meer: Je wilt groeien met je bedrijf en je wilt online meer zichtbaar zijn en resultaat halen. Maar hoe krijg je meer?

 • Je hebt voorbeelden nodig: Je tools instellen lukt misschien nog wel maar het vullen ervan is dramatisch...

Example image
Example image

Als je dit herkent dan weet je al dat die 1000+ euro cursus je veel leert maar je niet per se iets DOET. En dat het heel lastig is om de juiste support en adviezen te krijgen, of überhaupt makkelijkere tools om dingen SNELLER en MAKKELIJKER te doen.

Ga meer DOEN, zorg dat je een CONSISTENT proces van marketing activiteiten doet en steeds WAARDE levert zodat je RELATIES op kunt bouwen.

Dit klinkt minder aantrekkelijk dan 100K in 30 dagen, dat snap ik. Maar de realiteit is dat marketing een proces is van consistente activiteiten, consistent waarde leren en consistent relaties opbouwen. En daarvoor moet je in beweging blijven. Ik heb de Business Builders Society gelanceerd om je meer direct toepasbare praktische tips, training, werkboeken, planners en templates te geven zodat het je helpt om ook daadwerkelijk te doen. Zodat je niet stil valt. Zodat je niet vastloopt. Zodat je een plek hebt waar je advies kan krijgen en support en zodat je sneller kunt groeien.

Met maandelijks een nieuwe masterclass, nieuwe tools en templates en nieuwe trainingen!

Dit krijg je in de BB Society

Dit is een actieve lidmaatschap. Elke maand komen er nieuwe resources bij!

Korte trainingen & workshops

Creëer je strategie en ontdek je why, maak je online gameplan, ontdek hoe je je website kunt verbeteren of werk aan je online zichtbaarheid.

Praktische templates, werkboeken en tools

Zodat je direct aan de slag kan. Of het nou met zoekwoordenonderzoek is, je sales email schrijven, je leadmagneet maken of je social post inspiratie.

Maandelijkse Masterclass Programma

Maandelijks een masterclass (recording beschikbaar) over een online marketing onderwerp om een deep dive te doen en direct mee aan de slag te gaan.

Anna Matulessy

Online Marketeer, Funnel Architect,

Marketing Mentor en Onderneemster

Maak kennis met Anna

Ik ben Anna. Mijn hele leven draait om consistentie en waarde leveren. Met mijn aanpak, die zowel praktisch als effectief is, help ik je om het fundament van je online marketing neer te zetten. Ik hou van concrete acties, duidelijke stappen en een gedegen strategie om je doelen te bereiken.

 • Al meer dan 10 jaar ervaring als online marketeer, full stack funnel bouwer en growth hacker

 • Een bewezen trackrecord in het helpen van ondernemers, MKB en corporates.

 • Ik help je om uit de leerfase te komen en echt in actie te komen.

 • Ik zorg dat je invulling kan geven aan de fantastische ideeën voor je bedrijf.

Direct aan de slag én een sterk fundament voor meer resultaat op lange termijn

Meer actie, Meer consistentie, Meer groei

De BB Society is de plek om meer in actie te komen. Met een online bibliotheek waar je steeds op terug kunt vallen ongeacht de fase waarin je zit, zodat je consistent je marketing kunt blijven doen zoals emails sturen, social posts of artikelen schrijven. Zodat je continue waarde levert en meer kunt groeien. Zodat je kunt zaaien en oogsten. En meer resultaat & groei krijgt.

Zij gingen je voor...

Anna is voor mij een fijne partner. Ze denkt ontzettend goed mij en laat zien hoe het simpel kan en wat het proces is. Ze heeft goed in de gaten wat het concept moet zijn en hoe ik daar kom.

Monie van Paassen

Zonnehuisje en FengShui Expert

Vorige week begon ik met Anna’s kennis voor mijn strategie Wat een kennis! Anna is praktisch en ik kan nu beter werken aan mijn doelen, online tactieken en campagnes. Met houvast en duidelijkheid, geen angst meer voor verwarring. Alles is goed gestructureerd en helpt me bij mijn doelen.

Lyliane van Wijnbergen

Eigenaresse LilyCakes

Ik ben dankzij de kennis van Better Online up-to-date met mijn online marketing. Nu weet ik hoe ik meer klanten kan aantrekken en zelf mijn website kan onderhouden. De Website APK checklist, contentkalenders en duidelijke stappen helpen me enorm. Dit bespaart me tijd, frustratie en geld.

Yvonne Janssen

Bodyscan Expert en MS Coach

Direct toepasbare tools = unieke resultaten

Example image

Masterclasses

Elke maand is er een deep dive en uitgebreide masterclass over een belangrijk online marketing onderwerp. Denk aan het conversiegericht schrijven van een salespage, Zoekmachine optimalisatie of je marketing doen met ChatGPT.

Example image

Continu Support

Met 10 jaar ervaring en oneindig veel kennis en cases die ik voorbij heb zien komen beantwoord ik graag je vragen in de Q&A sectie. Iemand die jouw persoonlijke vraag kan beantwoorden in plaats van algemene adviezen. Toegepast op jouw situatie.

Example image

Community

Uiteindelijk wil je graag een plek war je vragen kunt stellen, sparren met andere ondernemers, kunt netwerken en ervaringen kunt delen. De BB Society bouwt deze community samen met je op zodat je een actieve plek hebt waar je terecht kunt.

Example image

Voor wie is de BB Society?

De BB Society is speciaal voor:

 • Ondernemers die hun bedrijf willen starten, runnen & opschalen

 • Creatievelingen op zoek naar inspiratie en praktische hulpmiddelen om consistentie te creëren

 • Ondernemers die hun idee in de praktijk beter willen uitvoren door bewezen templates en tools

 • Professionals die hun netwerk willen uitbreiden met gelijkgestemde individuen

Dit is niet bedoeld voor:

 • Iedereen die liever stil blijft staan dan groeien

 • Ondernemers die liever heel veel leren en niet zo veel willen doen

 • Mensen die niet op zoek zijn naar inspiratie en vernieuwing

 • Professionals die een community zien als tijdverspilling en isolatie verkiezen boven verbinding

Klaar om als member in dit avontuur te stappen?

Meld je nu aan als member!

Ben je klaar om de eerste stap te zetten en de quick fixes en overnight success strategie van boord te gooien? Meld je nu aan en bouw samen met mij deze community uit tot DE community van Nederland. Als je je nu aanmeld als member heb je inspraak op de maandelijks nieuwe content en kun je nog instappen voor deze prijs!

Meld je aan, krijg maandelijks nieuwe content en hulpmiddelen en masterclasses